Vallen met de crossmotor

Jeeeeeeetje! Dat crossen is toch echt lastig! Samen met een vriend en een vriendin gingen Nomi en ik bepakt en bezakt met de motor op de aanhanger naar een mooie zandafgraving. Nergens een bordje met ‘verboden..’ etc. te vinden dus heerlijk even spelen!

Dat ‘even’ ging mij niet zo goed af. Ik zocht vrijwel direct de bodem op en vond dat ik even in het zand kon gaan liggen. Dit heb ik meerdere keren herhaald voordat ik het vertrouwen kreeg om te gaan jumpen. Ook dat ging mij niet zo super af. Alhoewel ik enigszins rechtop bleef, kwam ik ook niet bepaald los van de grond… Ik dacht écht dat ik heel hoog sprong!

Gang is alles, remmen is angst. Oefening baart kunst. Eerst even van m’n spierpijn afkomen, dan ga ik weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *