SHARE YOUR WORLD

Challenge, challenge, challenge. Ik deed mee met een challenge. Want ik werd genomineerd. En dan doe je dus blijkbaar mee met een challenge. En het zou bovendien heel stom staan om er geen antwoord op te geven.

SHARE YOUR WORLD. Ik deelde mijn wereld, mijn geboorteplaats, mijn huidige woonplaats Wijk bij Duurstede. Ik probeer in het Engels duidelijk te maken waarom dit nou zo’n mooie plek is en valt onder mijn favorieten.

Mocht je mijn Engels niet helemaal begrijpen: Ik heb voor Wijk bij Duurstede gekozen omdat het grenst aan de Lekdijk. De Lekdijk is een mooie start van een hele mooie route. Op de dijk langs de Lek is een route die in mijn achtertuin ligt en ook nog eens heel leuk om te rijden omdat het leuke bochtjes heeft. Hier heb ik geleerd om de schaamrandjes van mijn banden eraf te rijden. Binnen 30 seconden ben ik van mijn huid op de dijk en kan ik heerlijk een dagje sturen. Daarom heb ik gekozen voor deze mooie plek.

Oke, bye.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *