Over Anne Bikergirl

Anne Bikergirl is een jonge vrouw van 26 jaar die een enorme passie en liefde heeft voor motoren. Dit is ook niet heel verwonderlijk aangezien het bij haar met de paplepel is ingegoten. Het begon op een zekere dag dat haar opa en oma 50 jaar getrouwd waren en de burgemeester bij haar grootouders langs kwam. Verveeld als Anne en haar twee broers, Bart en Nico, kunnen zijn, zochten zij hun eigen vermaak op. Gezien de grote broer van Anne al de nodige ervaring had met gemotoriseerde voertuigen en ook zijn brommer certificaat in bezit had, wist hij wel hoe hij moest schakelen. Dus logisch was het dan ook dat hij dit aan zijn kleine zusje moest leren. Op de motor van opa, natuurlijk. Stiekem, terwijl de burgermeester zich in het huis van de grondleggers van Anne Bikergirls passie bevondt, gingen zij samen op de motor door de straat om het schakelen onder de knie te krijgen.

Afijn, opa dus. Opa is de voornamelijke grondlegger van de passie voor motoren binnen het gezin. Maar toch echt hebben de ouders van Anne Bikergirl het stokje warm gehouden en met de jaren overgedragen aan hun kinderen. Papa, mama, broer, Anne en broertje rijden allemaal motor (kijk maar). Niet heel gek dat de partner van Anne, Nomi, niet geheel geaccepteerd werd in het gezin. Niet omdat het misschien niet een traditionele vorm van relatie betreft (vrouw-vrouw), maar omdat Nomi haar motorrijbewijs niet had. Dus binnen zes weken werd dit ook maar even snel geregeld. Nomi hoorde bij de familie.

Anne verliefd op motorrijden en verliefd op Nomi. Samen ontdekten zijĀ alle aspecten van het motorrijden. Anne had toentertijd nog een 25kw motor, een Suzuki GS500e en maakte de stap naar vol vermogen. Nomi leerden het motorrijden echt kennen op Anne haar oude Suuz. Samen veel kilometers maken. Toen kregen zij de kans om zichzelf op te geven via de MOTORbeurs om een bruiloft te winnen. Nomi en Anne zijn soms best wel gek en de liefde spat er soms ongegeneerd vanaf. Dit merkte zo ook de organisatoren van de MOTORbeurs. 20 Februari 2014 mochten Nomi en Anne het befaamde JA-woord tegen elkaar zeggen in de Jaarbeurs hal terwijl de MOTORbeurs haar deuren openden (kijk maar).

Twee getrouwde mutsen op motoren. Anne kreeg de smaak te pakken en wilde meer leren over het hele aspect van de motor, en ontwikkelde haar passie voor het filmen en editen van beeldmateriaal dat gericht is op motoren. Zo filmde ze onder anderen: hoe geweldig 2015 was, dat ze een sexy fotoshoot heeft gedaan door Kim Gudde Photography, welke geluiden ze maakt wanneer ze op geweldige motoren rijdt, en mocht ze mede door dat filmpje een echte review doen over de Triumph Thruxton 1200. Ook de Dolomieten tour werd op beeld gezet, en filmde ze de crash van een vriend tijdens de vakantie in Luxemburg, liet ze ook nog even zien dat bikergirls heel goed kunnen rijden, ze filmde haar eigen onkunde tijdens het werken aan haar eerste project motor, af en toe vlogt ze alles wat met motoren te maken heeft en laat ook nog zien hoe fantastisch 2016 was!

Kortom, Anne houdt van alles wat met motoren te maken heeft en dat filmt ze. En zet het op YouTube. Volg haar op alle social media kanalen om niks te missen wat met motoren te maken heeft!